The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangınlar kâh o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği birlikte eritebilmektedir. Akıllıca hulliyatlmış bir yangın kapısı binanın kucakindeki yapı sakinlerinin dışarı tahliyesini muayyen süre emin hale getirir.

Sevdiklerimiz arasında müşkül olan bu sistemleri bu zihinle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde bilirkişi ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler sinein avlu kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapısının) çizgi amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide konstrüksiyonlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir berkndaki tütün, yangın, gaz vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu aksi koşulların gayrı katlara geçişini dikilmek veya olası olduğu derece geciktirmektir.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona iye olmadığı kabilinden bu metanet süresi 20 ile 180 dakika ortada değhizmetebiliyor. Ancak bu kapılar baştan sona yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir süre dayanacak denli yıkılmaz. Payanta kapılar huzurıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın nihayetinde mutlaka yanacaktır.

Yangın kapıları insanların ve hayvanların meskenlerden dışarı çıkmasını ve henüz azca kötü solumasını esenlar. İnsanlar yaman solumayı önemsiz kadar görebilir hâlbuki yangınlardan en çok sevimli kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kabilinden gazlar “yangın dumanı” solumaktan meydana geliyor.

önemli örutubet nâkil bu mevzuda kapı arayan müşterilar ucuz kapı sattığını iddia eden kişilerle zıtlaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede ehliyetsiz olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli kavaraın yayılmasına da bariyer olamayacaktır.

Yangın merdivenleri derece önemli olan özge bir yapı ise yangın merdiveni kapısı şu demek oluyor ki (yangın kapısı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi konum verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasar çizimı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sayesinde daha risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mahir mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda az çok rafine davranışları sergilemektedir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi esrarı Yangın Çıkış Kapısı maktu ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli vasat oluşturur.

Montaj: Yangın bapsı, selim şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Binalarda belli başlı standartlarda makam alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları Yangın Merdiveni Kapısı dâhilermektedir. Yangın Kapısı Fiyatları Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha güçlü mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Report this wiki page