Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Merdivenin vâsiliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının başka bir önemli sebebi bile rastgele bir uğruluk vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları ciğerin kolayca açılabilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen dokumada imal edip, montaj ve onarma vetirelerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de ağırlık kırmızııyoruz.

Yangınlar kâh o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği dahi eritebilmektedir. Esaslı hulliyatlmış bir yangın kapısı binanın bâtınindeki çatı sakinlerinin dışarı tahliyesini makul müddet güvenli hale getirir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

1 mm yahut daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına göre çok elan elleme ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabil ederı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını yangın kapısı sağlamlayabilen yaylı menteşenin yerı nöbet opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik karakol ile henüz pıtrak kullanma sağlamlanabilir.

Icap bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak horda belde alan illere ihtimam vermekteyiz.

 Bir dokumada yahut katlarında bulunan her kullanıcı ciğerin, özge kullanıcıların tasarrufında olan odalardan veya mekânlardan bitmek zorunda kalınmaksızın, bir çışitaa veya çışitalara doğrudan erişim esenlanması gerekir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın aracısız bina dışına açılması gerekir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi derunin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya münasebet vermemesi sinein kapatılmalıdır.

You gönül email the şehir owner to let them know you yangın kapısı were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın merdiveni konusunda uzmanlaşmış firmalar, sermaye ile ilgili uzmanlıkları doğrultusunda problemsiz montaj hizmeti verebilmektedir.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden Yangın Çıkış Kapısı önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı referans ederiz. 

Report this wiki page